INDIANO BITES DORDRECHT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 499 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indiano Bites Dordrecht. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 12:33 Het eten zag er goed uit en de smaak was oke maar heel erg droog er zat geen jus bij het vlees en ook weinig groente. Dus een droge hap en kreeg het ook niet door geslikt zo droog was het.
28 jan 2023 om 22:16 Niet echt waard voor de prijs.. kreeg een stuk of 5 uit elkaar gedraaide “king prawns” (not), smaak mist diepte, vond het niet echt lekker. Naanbrood was oké, melkballetjes smaakten ook een beetje raar.. Bezorging wel netjes en op tijd!
27 jan 2023 om 20:54 Wij zijn fan! Echt Heerlijk eten en bezorging precies op de aangevraagde tijd.
27 jan 2023 om 11:39 Hot is Dutch hot, not Indian Hot, but it was delicious nonetheless
26 jan 2023 om 10:40 Heerlijk gegeten, ontzettend lekkere rijst en kip madras! Ik ga zeker opnieuw bestellen :-)
25 jan 2023 om 21:46 The deliveryman was so kind asked me if I'm ok and how my day was and wished me happiness before he left. My dinner was blessed.
22 jan 2023 om 19:07 Heerlijk eten, zeker als je een keer echt lekker wil eten thuis zonder te koken en de waanzinnige smaken uit India wil proeven. Ik heb mild butter kip besteld en was voortreffelijk. En daarbij een bijgerecht en toetje. Om je vingers bij af te likken
19 jan 2023 om 10:41 Bezorging was goed, vriendelijke man. Eten was lekker en nog goed warm! Aroma van de rijst rijkt en smaakt heel lekker en het vlees en de saus is ook heel lekker. 2 menus/bakjes besteld voor 2 personen, dit was eigenlijk net iets teveel, kortom top!
15 jan 2023 om 22:34 Droog vlees en koud en 2.5 uur op je eten wachten
15 jan 2023 om 8:31 Had een bezorgtijd gevraagd, met ruime speling, maar dat lukte niet. Half uur later gekregen, kreeg de voicemail toen ik probeerde te bellen… Vlees was wel aardig, rijst was mij te kruidig (koriander) en nog net warm. Prijzig voor weinig kwaliteit
14 jan 2023 om 22:23 Ik zit nog te wachten op die samosa's en die lui zijn telefonisch ook niet te bereiken, goed geregeld weer wanneer je bestelling niet klopt en eigenlijk best wel erg prijzig voor wat je krijgt.
12 jan 2023 om 13:28 heerlijke curries mals vlees lekkere garnalen heerlijke rijst en saus en bezorging exact op tijd