INDIANO BITES DORDRECHT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 380 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indiano Bites Dordrecht. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 22:16 Heerlijk eten. Authentiek Indiaas en echt pittig als je er voor kiest
30 sep 2022 om 23:52 De helft werd niet geleverd na 1,5 uur
30 sep 2022 om 20:50 Heel lekker, vriendelijke bezorging en gróte porties. Is eigenlijk voor 2 personen. Samosa zijn er 2, vega mix met gekruide rijst, en 2 naans besteld. Maaltijd en vooral t rijst toetje bracht me écht terug in India. Super authentiek. Heerlijk.
25 sep 2022 om 19:52 Heerlijke Chicken Tikka Biryani besteld, grote stukken kip! Lekker pittig en lekkere naan. Wat aan de dure kant maar is het waard! Is genoeg voor 2 personen
24 sep 2022 om 20:19 Heel lekker en precies op de afgesproken tijd.
23 sep 2022 om 20:42 Het was heerlijk en nog super warm. Stoom kwam dr nog vanaf. Kon dr van blijven eten. De bezorger belde aan, gaf alleen het eten maar zei verder geen woord. Ga hier zeker nog eens bestellen.
20 sep 2022 om 17:26 Was heerlijk en snel bezorgd!
18 sep 2022 om 21:02 Eten was heerlijk en porties zijn goed. bezorging was op een zondag binnen de aangegeven tijd.
18 sep 2022 om 18:42 Heerlijk eten en goede porties. Fijn dat je weer indiaas eten kunt bestellen in Dordrecht.
12 sep 2022 om 7:44 We ordered hot butter chicken and it’s really tasty.We love it so much and quick delivery.
11 sep 2022 om 22:16 De butterchicken mild was heel lekker Op de website konden we niet vinden of er al rijst bij zat dus we hadden extra rijst besteld. We hadden dus achter 2 bakken rijst. De bijgerechten waren helaas niet onze smaak. Super nette bezorger
11 sep 2022 om 21:07 het eten was goed maar ik had mild besteld en dat niet gekregen mijn mond stond in vlammen sorry